Flyget

Flygturerna till och från Kroatien gick väldigt bra. Från Arlanda ner fick vi vänta lite på att få lyfta men de gjorde inte så mycket för då var man ändå så taggad. Beställde in drink meny och hade förbeställt mat också. Så den flygturen gick snabbt! ;-) På vägen hem vill man ju bara komma hem snabbt och det gjorde vi tror vi flög in 20 minuter så hela flygningen tog bara drygt 3h istället för 3,5h.

På Arlanda, själva resedagen ner, mötte jag först upp Erik och käkade lite lunch sen kom resten av gänget vid inchekningen, mamma, Lars, Therese och Marcus. De skulle gå och dricka kaffe efter vi hade checkat in Erik och jag var inte så sugna så då fick vi låna Therese och Marcus American Expresse Lounge Cards. Så vi satte oss i en lugn lounge där allting var gartis! Vin, öl, sprit, vikning. You name it! Var ganska soft att sitta där och invänta boardingen. :) Bra start på semestern om man säger så!

Vin och drink menyn

Flygplansmaten som faktiskt var väldigt bra, om man nu får säga så. Men de var riktigt gott. Rostbiff och potatissallad med äppelkaka på vägen ner och pasta med kyckling och chokladkaka på vägen hem. Även nån slags skagenröra och varmt bröd serverades. Jag kan inte klaga alls!

Hade även lite färdkost från flygplatsen i Split. 400g Swiss chokladkaka. Sitter och mumsar på det sista nu och ni kan bara ana hur god den är!
<3

1 kommentar: