Packningen går frammåt

Bokade av spinningen idag. Orka inte sitta där och cykla i en timme. Insåg att det var den dåliga ledaren  idag med.. Så de blir nog en promenad istället. Lika bra de. :)

Vet ni en sak, vi har bara en grej kvar i skolan nu sen är det lov!!! :D Vi ska bara revidera (eventuellt) våran metodrapport efter att en annan grupp ska ha opponerat på den. Känns jätte skönt!

Sen åker jag hem på torsdag kväll. Kanske dags att skriva ut biljetten? Måste komma ihåg att kolla upp när bussen går till flygplatsen också. Påminn mig! Idag när jag kom hem från skolan har jag lagt fram alla kläder och skor (vilket är det svåraste), så det är ju klart iaf. Bara ner och hämta väskan och packa ner. :)



Just det, en ska till ni måste påminna mig om; gå ut med soporna innan jag åker. Sjukt dålig på att komma ihåg de och sen när man kommer tillbaka luktar det bajs under diskhon! Hahaha..

Kram på er!

2 kommentarer:

  1. Jag håller åxå på att packa lite smått. Förstår inte hur skorna ska få plats!! Typiskt att man vill ha med sig så många ;)

    SvaraRadera
  2. Ja, jag håller med. Fick vara riktigt hård mot mig och tog bort två par innan jag tog bilden faktiskt. Men du hade ju köpt en jätte stor väska! ;-)Borde ju få plats? hehe

    SvaraRadera